praktický kurz, jež vám pomůže se zavedením kvalitních čajů ve vaší provozovně, po absolvování budete vědět jak se vyrovnat s přípravou, podáváním a použitím čaje (především sypaného) v denním shonu vašeho gastronomického zařízení (kavárna, restaurace, vinárna apod.); dostanete extrakt okamžitě použitelných informací, které se dosud na hotelových a jiných školách v patřičné míře nevyučují - z cyklu "Čaj všemi smysly"

Čajový rychlokurz 3 - jak na čaj v praktické gastronomii? - 2017

Cena 400,- Kč
Dostupnost: Skladem
Množství:
ks
Dotaz k produktu
(text v revizi)
 

názevČajový rychlokurz 3 - jak na čaj v praktické gastronomii?
rychlokurz z cyklu: "Čaj všemi smysly"

charakteristika
v přípravě

obvyklá osnova:
v přípravě

podmínky realizace:
cena: 400,- Kč za účastníka + cestovné dle skutečného dojezdu (rozpočítává se na účastníky, dle dohody)
obvyklé trvání 4 hodiny
minimální počet účastníků 6