pokračovací praktický kurz, jež vás ujistí, že rozhodnutí "dělat čaj dobře" je rozhodnutím správným, zopakujeme si co už všechno víte a posuneme se víc do praxe vaší provozovny, vše si vlastnoručně vyzkoušíte a tím se rychle naučíte co je a není OK...|n|Dvojice speciálních kurzů: |n|Čajový rychlokurz 3 - jak na čaj v praktické gastronomii?|n|Čajový rychlokurz 4 - jak udělat čaj opravdu dobře?|n|vám pomůže se zavedením kvalitních čajů ve vaší provozovně, po absolvování budete vědět jak se vyrovnat s přípravou, podáváním a použitím čaje (především sypaného) v denním shonu vašeho gastronomického zařízení (kavárna, restaurace, vinárna apod.); dostanete extrakt okamžitě použitelných informací, které se dosud na hotelových a jiných školách v patřičné míře nevyučují - z cyklu "Čaj všemi smysly

Čajový rychlokurz 4 - jak udělat čaj opravdu dobře?

Cena 400,- Kč
Dostupnost: Skladem
Množství:
ks
Dotaz k produktu
(text v revizi)
 

názevČajový rychlokurz 4 - jak udělat čaj opravdu dobře?
rychlokurz z cyklu: "Čaj všemi smysly" 

"Dělat čaj pořádně znamená "chtít jej dělat pořádně a jednoduše jej pořádně dělat"; co je k tomu potřeba? Téměř nic. Snad jen trochu se vzdělat, přijít na to jak a proč jít cestou pořádného čaje, ztotožnit se s faktem, že příprava čaje může být zajímavý experiment plný zážitků, vzrušení i pohody, nikoliv jen fádním drilem topení čajového smáčecího sáčku v horké vodě s výsledkem jakési blíže nejasné barevné tekutiny, vhodné tak akorát k zasypání cukrem..."
ZN, 23.11.2014

charakteristika
v přípravě

obvyklá osnova:
v přípravě

podmínky realizace:
cena: 400,- Kč za účastníka + cestovné dle skutečného dojezdu (rozpočítává se na účastníky, dle dohody)
obvyklé trvání 4 hodiny
minimální počet účastníků 6