26. 10. 2017 - Aš (Muzeum - záměček) - 17:00 hodin - "Ašská čajová pohoda"
další pravidelné setkání zájemců o čaj a byliny v Aši, tentokrát věnované jihokorejským čajům

24. října 2017 - Toužim (infocentrum) - (úterý) 18:00 hodin - "Podzimní Toužimský čajový mišmaš" - rarity, čaje archivní i čerstvé



20. října 2017 Domažlice (SHAKTI CENTRUM Jóga Domažlice) - (pátek) 17:00 hodin "Čaje 3" - pokračování úspěšných degustací



20. října 2017 - Plzeň (Hotelová škola Plzeň) - (pátek) dopoledne - "Čaj a čajová kultura v Čechách i ve světě" - výuka studentů, test + (pro úspěšné frekventanty) certifikát firmy NepustilTea.cz - DOBRÉ ČAJE pro inspiraci, pohodu a lepší zdraví® - realizuje Ing. Zdeněk Nepustil, licenční lektor a komisař

12. října 2017 - Karlovy Vary (Městská knihovna) - (čtvrtek), 17:00 hodin - "Jak správně připravovat čaje a byliny (doma) aby prospěly našemu zdraví" - pokračování úspěšných degustací, tentokrát se budeme podrobně věnovat způsobům přípravy čajů a bylin




16.5.2017
Hranice (u Aše)

... kromě degustace čajů luhovaných za studena (zelený, černý s citronovou trávou), jsme chutnali různě silné nálevy z jarních kopřiv, zchlazený silný nálev z Momordiky a věnovali se koktejlům ze zeleniny, ovoce, divokých bylin, listů stromů + Momordiky :-); v rámci ochutnávání probíhala prezentace na téma působení pravých čajů a vybraných bylin na lidské zdraví, v jejímž závěru jsme se podívali na aktuální čajové dění v ČR i ve světě JTC, TEAMASTERS CUP 2016 - 2017 aj. ...



plakát knihovny... 



... ingredience koktejlů - Bitter-Melon Tea, minerální voda, salátová okurka, pomeranče, kanadské borůvky, bršlice, kopřiva, listí z buku, čerstvá šťáva z jablek a červené řepy a pro odvážlivce + fernet citrus (není na snímku)...





... reportáž pracovníků knihovny k přečtení zde